PMO (grote/middelgrote projecten)

De afgelopen 6 jaar heb ik bij diverse grote projecten mogen werken bij Provincie Utrecht (Tram), NS en ProRail. In deze functies overzag ik het grotere geheel, wist de details, was de vraagbaak, aansturen mede PMO-ers, secretariële ondersteuning (zoals afspraken plannen, events organiseren, notuleren in Engels en Nederlands) en inhoudelijke ondersteuning (planning, contact met leveranciers, EU aanbestedingen voorbereiden/organiseren/notuleren/acties najagen), projectleiders ontzorgen, reviews (plannen, notuleren, volgens protocol, verwerken in dossiers), SCRUM sessies organiseren, teamleden motiveren en betrokken houden.

Heeft u een project waar u een assistant mist, die de materie snel begrijpt, de taken oppakt en pro-actief werkt, die mee denkt en haar kennis en kunde voor 100% inzet. Dan ben ik voor u de juiste PMO-er! Neem contact met mij op om kennis te maken en wie weet kunnen we elkaar inspireren en aan de slag gaan.

sr Management Assistant / Directie Assistant / Personal Assistant

Bent u op zoek naar een Management Assistant die snel ingewerkt is, proactief aan de slag gaat, prioriteiten juist weet te stellen, integriteit hoog in het vaandel heeft, betrouwbaar en efficiënt werkt, dosis humor heeft en verbinder is tussen management en werkvloer?
Dan weet ik zeker dat ik u van dienst kan zijn.
Mijn jarenlange werkervaring bij diverse opdrachtgevers heeft mij veel kennis gegeven. Die kennis en kunde deel ik graag met uw bedrijf en zet ik voor 100% in.

Neem contact met mij op!
Heel graag kom ik bij u op gesprek en ik garandeer u dat ontzorgt gaat worden.

Office Manager

Uw kantoor heeft hulp nodig bij het structuren van allerlei zaken rondom de receptie, secretariaat, voorraadbeheer, ontvangst klanten, administratieve zaken en organisatie talent. Eigenlijk alle dingen zodat u uw werk kunt doen en ontzorgt wordt. En weet dat er iemand is die verantwoordelijk is voor de dagelijkse gang van zaken en dit ook uitstraalt op de werkvloer.
Door mijn jarenlange werkervaring bij diverse bedrijven (groot en klein) weet ik wat er nodig is en zal zorgdragen dat de dagelijkse dingen vanzelfsprekend lopen. U heeft daar geen zorgen meer over, kunt het volledig uit handen geven en zich bezig houden met uw vak.

Neem gerust contact met mij op om te kijken naar de mogelijkheden. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we aftasten of ik de juiste toevoeging kan zijn voor uw bedrijf.

Ontzorgen is mijn vak, op een kwalitatief hoog niveau!

Notulist

Notuleren….. de één zucht en steunt erover, de ander draait er de hand niet voor om. Onder die laatste categorie val ik! Notuleren is leuk! Ook ik leer tijdens het notuleren en dat maakt het voor mij zo aantrekkelijk om te doen.

Heeft u eenmalig een notulist nodig of op regelmatige basis? Is er niemand op kantoor aanwezig die vakkundig een verslag kan maken tijdens een overleg? Heeft u een overleg met leveranciers waarbij goede verslaglegging noodzakelijk is? Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.

Ondersteuning voor de kleine ondernemer/ZZP

Als ZZP komt u misschien niet aan alle dingen toe die moeten gebeuren. Het versturen van een mailing, teksten redigeren, agendabeheer of e-mailbox prioriteren. Dit kan ik voor u regelen. Scheelt u een hoop tijd en geeft mij veel plezier!

Mail of bel mij gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Sparringpartner voor leidinggevenden van secretariaten

Een secretariaat waar al langer wat strubbelingen zijn, ongemotiveerde medewerkers, nieuwe plannen die niet doorgevoerd kunnen worden vanwege weerstand, onzekerheid binnen het team, geen beschreven en afgebakende taken ….. het komt overal wel eens voor.
Door mijn jarenlange ervaring op diverse secretariaten weet ik de taal te spreken van uw secretariaatsmedewerkers. En weet ik wat voor hen belangrijk is.
Graag ga ik met u in gesprek om te kijken of ik uw organisatie kan helpen naar een enthousiast, gemotiveerd secretariaat die u veel werk uit handen kan nemen.
Door bijvoorbeeld het opstellen van een secretariaatshandboek en uniformiteit doorvoeren komt er veel duidelijkheid en rust.

Mail of bel mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zal ik u vertellen hoe ik te werk ga, wie ik ben en waar ik voor sta. En hoe ik uw problemen zou gaan aanpakken.